Om oss

HHGS Handels Rekrytering AB är en av Nordens största studentdrivna rekryterings- och bemanningsföretag för unga akademiker som fortfarande studerar eller är i början av sin karriär.

Vi är specialiserade på att matcha studenterna vid Handelshögskolan i Göteborg med företag i behov av unga professionella talanger. Vi har en unik närhet till akademisk kompetens och aktuell forskning i kombination med nyfikenhet och nytänkande. Just detta gör Handels Rekrytering enastående och bidrar till att vi i nästan 10 år har deltagit i att skriva mängder av framgångssagor.

Företaget startades 2008 och är en arbetsplats för 30 ambitiösa projektledare och rekryterare. Handels Rekrytering ägs av HHGS Handelshögskolans studentkår och ingår i en koncern som består av sex företag som sitter i centrala Göteborg och där omkring 180 personer är verksamma.

Handels Rekrytering genomsyras av ett brinnande engagemang, en strävan efter att skapa långsiktiga relationer och att alltid uppfylla våra höga krav på kvalité. Vi arbetar helt enkelt med att sammanlänka kompetenta personligheter med arbetsgivare som vill stärka sitt företag genom nya drivna tillskott.

VÅR PERSONAL

Varför oss?

Inga startavgifter

Att anlita oss är helt riskfritt då vi inte fakturerar förrän både ni och kandidaten är överens om att inleda ett samarbete.

Anpassa lösningar

Alla verksamheter ser olika ut och har olika behov, detta är vi medvetna om. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna er verksamhet och hitta en lösning som funkar för just er.

Målgruppskännedom

Vem kan veta mer om vad studenter efterfrågar och drivs av, om inte studenter själva? Vi är praktiskt taget del av målgruppen och kan gitta guldkornen som kan vara ert nästa tillskott.

Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt team? Vi anställer projektledare och rekryterare löpande. Skicka en spontanansökan med CV och personligt brev idag!

ANSÖK