Vilka vi är

HHGS Handels Rekrytering AB är en av Nordens största studentdrivna rekryterings- och bemanningsföretag för unga akademiker som fortfarande studerar eller är i början av sin karriär.

Vi är specialiserade på att matcha studenterna vid Handelshögskolan i Göteborg med företag i behov av unga professionella talanger. Vi har en unik närhet till akademisk kompetens och aktuell forskning i kombination med nyfikenhet och nytänkande. Just detta gör Handels Rekrytering enastående och bidrar till att vi i nästan 10 år har deltagit i att skriva mängder av framgångssagor.

Företaget startades 2008 och är en arbetsplats för 30 ambitiösa projektledare och rekryterare. Handels Rekrytering ägs av HHGS Handelshögskolans studentkår och ingår i en koncern som består av sex företag som sitter i centrala Göteborg och där omkring 180 personer är verksamma.

Handels Rekrytering genomsyras av ett brinnande engagemang, en strävan efter att skapa långsiktiga relationer och att alltid uppfylla våra höga krav på kvalité. Vi arbetar helt enkelt med att sammanlänka kompetenta personligheter med arbetsgivare som vill stärka sitt företag genom nya drivna tillskott.

Vår personal

Jobba hos oss

Ta chansen att skaffa dig arbetserfarenhet som är kopplad till din utbildning! Här på Handels
Rekrytering är vi alla studenter, de flesta av oss går antingen på Handelshögskolan eller pluggar till
personalvetare. Alla vi som jobbar här gör det för att ha kul och få praktisk erfarenhet som man inte
får genom plugget.

Arbeta extra på ett studentdrivet företag vid sidan av studierna är både utvecklande, meriterande
och brutalt roligt. Vi söker dig oavsett om du har läst ett par år eller precis nollats. Erfarenhet är
nämligen mindre viktigt än driv och en vilja att lära. Så om du vill göra dig själv mer attraktiv efter
examen; skicka en spontansökan till oss.

”Jag fick under min tid på HR vänner som jag under många år framöver kommer att hålla kontakten med och som jag kan vända mig till när jag behöver goda råd. HR uppmuntrade till entreprenörsanda och frihet under ansvar.”

Jenny Gundersen

 

”Tiden på Handels Rekrytering var väldigt rolig och lärorik. Jag kan inte tänka mig en bättre plats för att få testa sina vingar inom området som du studerar. Du ges stort eget ansvar vilket bidrar till att du utvecklas mycket. Du får också många härliga kollegor som kommer förgylla dina arbetsdagar. Att få arbeta med så många drivna människor är få förunnat!”

Annie Tillmo

”Tiden på HR var mycket rolig och lärorik. Drivna och roliga människor tillsammans med varierande och utmanande uppgifter där allt var tillåtet. Perfekt plats att lära sig på!”

Peter Nilsson

”Skulle rekommendera alla som läser till personalvetare att passa på att ta chansen hos Handels Rekrytering. Generellt är erfarenhet överskattat på arbetsmarknaden, så att kunna säga att man har intervjuat, gjort urval och kravprofiler är guld värt.”

Johan Zenténius

”Idag arbetar jag som managementkonsult på Prové. Att jobba på Handels Rekrytering ger en fantastisk möjlighet att lära och utvecklas. Att få testa och vara del av att driva en verksamhet framåt med mycket kontakt med kunder och arbetssökande är en erfarenhet som är svår att få i samma utsträckning på andra extrajobb. Kortfattat, HR öppnade väldigt mycket spännande dörrar för mig.”

Axel Cruce